Autoshkolla

Autoshkolla

БЕСПЛАТНО

(5 звезды)

(54)


Загрузить для Android

1 000 - 5 000 загрузкам

Добавьте это приложение в свои списки
Aplikacioni "Autoshkolla" është zhvilluar në vitin 2014 në Prishtinë, nga disa të rinjë prishtinas. Ky app është i orientuar për lehtësimin e qasjes në provim për patentë shofer të kategorisë B.

Pytjet të cilat janë në këtë applikacion janë marrur nga website i ministrisë së infrastrukturës të Kosovës
www.mi-ks.net

Në këtë app pëfshihen këto kategori:

Situatat në Komunikacion
Rregullat e Komunikacionit dhe Sigurisë
Shenjat e Komunikacionit
Semaforët
Personi i Autorizuar
Shenjat (Shenimet) Rrugore
Kryqëzimet dhe
Faktorët që ndikojnë në ngasje, Eko-ngasja dhe njohurit për mjetet motorike.

facebook: https://www.facebook.com/pages/Autoshkolla-app/1449900031956691

Рейтинги и комментарии к Autoshkolla

  • Комментариев пока нет. Будьте первым, кто оставит комментарий!