FootTackt

FootTackt

Добавьте это приложение в свои списки
Попробуйте увидеть чуть больше — скриншот FootTackt для Android
Попробуйте увидеть чуть больше — скриншот FootTackt для Android
Попробуйте увидеть чуть больше — скриншот FootTackt для Android
Апликација која ќе ви помогне во исцртвуање на тактики за фудбал. Истите веќе исцртани тактики, можите да ги снимите и пофторно да ги прикажиувате. Можите да исцртате ваши играчи и противнички играчи (црвена и сина боја) со само едно притискање на е кранот, како и нивното движење со влечење на екранот.

Рейтинги и комментарии к FootTackt

  • Комментариев пока нет. Будьте первым, кто оставит комментарий!