ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО

Најди TAXI

  • ТИП ПОИСКА
  ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО


  Скриншоты

  Описание

  Најди TAXI е апликација која ви помага при повикување на такси во друг непознат град. Тие таксии компании кои се внесени во апликацијата се достапни, а истите и работат на приницпот на пуштање на сигнал, во случај да немате доволно кредит на вашата сметка. Со самото избирање на градот и избирање на посакуванта компанија, телефонот автоматски ке го повика бројот на такси кпманијата.
  СЕ НАДЕВАМ ДЕКА КЕ ВИ БИДЕ ОД КОРИСТ!

  Обзор пользователей

  на основании 2 обзоров

  "Классное"

  10