Најди TAXI

Најди TAXI

50 - 100 загрузкам

Добавьте это приложение в свои списки
Попробуйте увидеть чуть больше — скриншот Најди TAXI для Android
Попробуйте увидеть чуть больше — скриншот Најди TAXI для Android
Попробуйте увидеть чуть больше — скриншот Најди TAXI для Android
Попробуйте увидеть чуть больше — скриншот Најди TAXI для Android
Најди TAXI е апликација која ви помага при повикување на такси во друг непознат град. Тие таксии компании кои се внесени во апликацијата се достапни, а истите и работат на приницпот на пуштање на сигнал, во случај да немате доволно кредит на вашата сметка. Со самото избирање на градот и избирање на посакуванта компанија, телефонот автоматски ке го повика бројот на такси кпманијата.
СЕ НАДЕВАМ ДЕКА КЕ ВИ БИДЕ ОД КОРИСТ!

Tags: najdi taksi.

Рейтинги и комментарии к Најди TAXI

  • Комментариев пока нет. Будьте первым, кто оставит комментарий!