beeClever Interaktiven BukvarСкриншоты

Описание

beeClever претставува уникатен концепт за рана едукација на деца преку забавни игри. Игрите beeClever се фокусирани на предучилишното образование односно деца на возраст од (3-7 години). Концептот со игри за деца доби препорака од професори и научни работници од Институтот за педагогија при УКИМ.

Игри кои се дел од оваа апликација:
- Учиме букви (Секоја буква е проследена со асоцијација слика)
- Што недостига (Недостига една буква за зборот да биде комплетен)
- Зборови (Буквите се размешани и потребно е да се формира збор)
- Што е следно (Која буква е следна во азбуката?)
- Меморија (Играта меморија но адаптирана за букви. Целта на играта е да се научи формата на буквите и да се запази нивната разлика)

Игрите се проследени со наставник водич кој ги охрабрува и им честита на децата за напредокот и успехот при решавањето на проблемите како и пријатна детска мелодија во позадина.

клучни зборови: Македонски, Makedonski, Јазик, Jazik, deca, деца, училиште, азбука, букви, учење, едукација, едукативни, uciliste, azbuka, bukvi, ucenje, edukacija, edukativni,

Обзор пользователей

на основании 1 обзоров

"Классное"

10