СоновникСкриншоты

Описание

Најпопуларната Македонска андроид апликација со нов дизајн и повеќе толкувања од било кога. Соништата ни даваат скриени пораки - дознајте ги значењата со помош на оваа апликација.

* Можност за толкување на соновите без интернет
* Можност за брзо и лесно пребарување во базата на сонови
* Можност за споделување на значењата со вашите пријатели
* Повеќе од 10000 толкувања

~~Убави сништа!~~

Обзор пользователей

на основании 186 обзоров

"Отличное"

8.2