ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО

MyBank Macedonia

  • ТИП ПОИСКА
  ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО


  Скриншоты

  Описание

  Апликација која го лоцира корисникот и му нуди приказ на банкомати и експозитури во неговата околина. Базата е пополнета со околу 70% од експозитурите и банкоматите низ цела Македонија.

  Доколку имате било каков проблем со апликацијата, ве замолувам да го пријавите за да може што побрзо да се реши.

  Обзор пользователей

  на основании 124 обзоров

  "О'кей"

  4.6