SafeDriveСкриншоты

Описание

This application is developed in English language and localized in Macedonian language too.
The application is intended for Macedonian market and abroad

Апликација за регистрирање на сообраќајни несреќи, како и известување преку SMS до соодветни броеви и повик до итните служби.

Tags: safedrive инструкция

Обзор пользователей

на основании 5 обзоров

"Отличное"

8