Имен денСкриншоты

Описание

Никога вече не пропускайте именните дни на вашите приятели! Имен ден съдържа листа на всички български имена и именни дни.
Получавате:
- Уиджет, който показва следващият имен ден, кои имена и кои от вашите контакти празнуват.
- Календар, който съдържа всички именни дни, както и именните дни на вашите контакти.
- Списък с на контактите ви, който ви показва колко време остава до именния им ден.
- Нотификации за именни дни на контакти.
- Нотификации за рожденни дни на контакти.
- Допълнителна информация за именни дни по църковния календар.
- Търсене за имен ден по име.
За да може имен ден да ви напомня за именните дни вашите контакти, първо трябва да изпълните командата "Намери контакти" от менюто. Програмата ще претърси всичките ви контакти и ще се опитва да разпознае първото име. Алгоритмът, който използваме е хитър - той ще претърси всичките асоциирани акаунти (като facebook, twitter) и може да разпознае имената дори да са написани малко по-различно и на латиница. Ако все пак търсенето не успее да намери името или намери грешно име, не се безпокойте: винаги можете ръчно да задавате и променяте името на даден контакт като задържите върху него.

Безплатно?
Имен ден е и ще остане напълно безплатно приложение. To се финансира чрез реклами. Ако рекламите ви дразнят и сте готови да заплатите символична сума за Имен ден, пишете ни email и може да добавим и платена версия без реклами.
Важно:
Имен ден в момента се разработва. Ние работим усърдно да ви доставим висококачествен продукт. За съжаление, на пазара има стотици aндроид телефони, всеки от тях с различна конфигурация, и ние не сме в състояние да тестваме Имен ден на всички възможни. Ако използвате функциите свързани с вашите контакти, ви препоръчваме преди това да си направите копие. QaiWare не носи отговорност за каквито и да е загуби, причинени при използването на програмата.
Ако намерите грешки в базата от именни дни или в самата програма моля не пишете коментар, а се свържете с нас на email адреса ни. Ако програмата "забива" ("Force close") ние автоматично ще получим грешката и ще се опитаме да я отстраним в следващи версии.
Благодарим ви, че избрахте Имен ден и QaiWare!

Обзор пользователей

на основании 341 обзоров

"Отличное"

8