Поп-фолк КараокеСкриншоты

Описание

Това приложение ще Ви помогне да пеете любимите си песни докато се забавлявате с приятели в местния караоке бар. В него може да намерите голям брой текстове на български изпълнители от поп-фолк жанра. Приложението не съдържа аудио или видео възпроизвеждане, а само текста, заглавието и името на изпълнителя на песните.

Възможност за търсене по зададено име на изпълнител и заглавие или текст на песен.
Селектиране и копиране на част от текста

Всички текстове на песни са собственост на съответните им автори. Всички текстове на песни са предназначени за забавления и образователни цели. Това приложение няма за цел да наруши търговската марка на съответната звукозаписна компания. В случай, че имате възражения относно публикуването на даден текст на песен, молим да се свържете с нас на посочения e-mail.

Моля, подкрепете изпълнителите чрез закупуване на техните записи и стоки.

Единстветната цел на това приложение е да достави удоволствие на крайния потребител.

В приложението има реклами, които отговарят на изискванията на Google Play. 1 реклама при стартирането и един банер. Те са нужни, за да покриваме разноските по поддръжката на приложението и то да бъде безплатно за крайния потребител. Рекламите не инсталират нови икони или банери в бара за нотификация.

Артисти добавени до момента:
Азис,Алисия,Амет,Ангел,Андреа,Анелия,Ани Хоанг,Анна,Антонина,Биляна,Боби,Бойка Дангова,Бони,Борис Дали,Братя Кулинови,Бриана,Валдес,Валентина Кристи,Валя,Ванко 1,Ваня,Вероника,Весела,Виктор,Виктория,Виолета,Емилия,Наргиз,Наско Ментата,Нелина,Николета Лозанова,Оркестър "Канарите",Оркестър "Кристали",Оркестър Кристал,Орхан Мурад,Осем осем,Пантерите,Пепа,Петра,Поли Паскова,Преслав,Преслава,Радо Шишарката,Радостина Паньова,Радостина Паньова,Райко Кирилов,Райна,Рени,Румина,Румяна,Румяна Попова,Руси Русев,Саманта,Сани,Сашка Васева,Сашо Роман,Сиана,Силвия,Славена,Славка Калчева,Снежина,Соня Немска,Софи Маринова,София Илиева,Спасителките,Стефани,Таня Боева,Татяна,Теди Александрова,Теодора,Тони Дачева,Тони Стораро,Тошко Тодоров,Траяна,Хабиби,Хари Христов,Хисарският поп,Цветелина,Цветелина Янева,Южен Вятър,Юнона,Юри Крумов,Яница,Янко Неделчев

Обзор пользователей

на основании 284 обзоров

"Хорошее"

6.4