КајганаСкриншоты

Описание

Kajgana.com е водечки македонски интернет портал кој е основан во јануари 2005 година. Со над 1.500.000 посети месечно, се наоѓа на врвот во македонскиот интернет простор.

Обзор пользователей

на основании 7 обзоров

"Отличное"

8.2