Прес@МобилеСкриншоты

Описание

Прес@Мобиле е апликација која ви обезбедува брз и едноставен пристап до тековните вести од областите Вести, Забава и Спорт.
Оваа апликација е дел од партнерството на Македонски Телеком и Медиа Принт Македонија, компанија која ги издава дневните весници Дневник, Утрински Весник и Вест.
Содржините на оваа апликација се достапни и за сите корисници на MaxTV на Македонски Телеком.
Доколку имате предлози или забелешки за работењето на апликацијата или сте заинтересирани за рекламниот простор, испратете порака на marketing@idividi.com.mk.

Pres@Mobile e aplikacija koja vi obezbeduva brz i ednostaven pristap do tekovnite vesti od oblastite Vesti, Zabava i Sport.
Ovaa aplikacija e del od partnerstvoto na Makedonski Telekom i Media Print Makedonija, kompanija koja gi izdava dnevnite vesnici Dnevnik, Utrinski Vesnik i Vest.
Sodrzhinite na ovaa aplikacija se dostapni i za site korisnici na MaxTV na Makedonski Telekom.
Dokolku imate predlozi ili zabeleshki za rabotenjeto na aplikacijata ili ste zainteresirani za reklamniot prostor, ispratete poraka na marketing@idividi.com.mk.

Обзор пользователей

на основании 105 обзоров

"Отличное"

7