Zase.mkСкриншоты

Описание

Оваа веб страница претставува СЛОБОДНА ONLINE ЗОНА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. zase.mk е место каде секој без никаква цензура ќе може да го сподели своето мислење, да го каже својот став и мислење за секоја област од живеењето. Покрај тоа на zase.mk можете да го објавите секое видео секоја фотографија од секоја интересна ситуација или се за што мислите дека може да го предизвика вниманието на останатите. Овде можете да се испразните за се што ве мачи, да го објавите секој ваш проблем и да побарате помош за решение на истиот. На zase.mk не морате да ги гледате вестите кои некој ви ги подметнува, на оваа веб страница имате можност вие да ги креирате вестите што сакате да ги гледате и прочитате.
КОГА НИКОЈ НЕ ВЕ СЛУША zase.mk

Обзор пользователей

на основании 4 обзоров

"Отличное"

8