ВземамСкриншоты

Описание

Вземам се завръща с нови сили! Освен с нова визия, добавени много сайтове и оферти, сега можем да ви зарадваме и с възможност за търсене по КАТЕГОРИИ! Без досадни реклами, бързо, лесно и удобно! Опитайте още сега!

А ако не знаете какво е Вземам, просто прочетете надолу:

Чувствате се невероятно винаги, когато си купите страхотна оферта с огромна отстъпка! Съвсем нормално, вече над половин милион българи са като вас. Но случвало ли се е приятел да ви се похвали, че си е взел супер предложение, а вие сте го изпуснали, защото не сте успели да седнете за малко на компютър? Тогава всичко се преобръща – неприятните чувства на „приятелска“ завист и съжаление напират, хабите нерви и излишно се ядосвате. А няма нужда да бъде така ...

Тук на помощ идва „ВЗЕМАМ“ – безплатното приложение, което ще се погрижи никога повече да не изпускате най-добрите оферти. Спестете ценно време и разгледайте предложенията на всички български сайтове за групово пазаруване директно от мобилния си телефон! Навсякъде и по всяко време - докато пътувате, стоите в задръстване или си почивате в парка. С приятен и интуитивен интерфейс, с възможност да разгледате офертите точно за вашия град, „ВЗЕМАМ“ е изключително лесен начин да пестите. А ако вече знаете какво и откъде искате да си купите – може да прегледате само предложенията на избран от вас любим сайт. Веднъж харесали оферта, само с няколко допълнителни клика, тя ще бъде вече ваша.

Не чакайте – пестете време и пари още сега! Теглите веднъж – използвате задълго! В програмата автоматично се добавят офертите от нови сайтове, без да се налага да преинсталирате или ъпгрейдвате. Към момента поддържани са около 30 сайта, постоянно добавяме нови!

Всякакви критики и идеи за подобряване на приложението са добре дошли! Моля, изпращайте ги на мейл, винаги реагираме максимално бързо. Коментарът с 1* не е начинът :)

P.S. Версия 1.4 изисква повече permissions от предишните. Използват се както следва:
- определяне на позиция ( някои оферти могат да се виждат директно на карта)
- Google Push Notifications ( изисква GET_ACCOUNTS и READ_PHONE_STATE - за получаване на известия за нови оферти, предложения близо до вас както и изтичащи такива )

Обзор пользователей

на основании 293 обзоров

"Отличное"

8.4