Phone ManagerСкриншоты

Описание

* Сокријте повици од одреден број
* Сокријте пораки од одреден број и допишувајте се безбедно
* Подесувања при добивање повик од одреден број
- Автоматски префрли на безвучно
- Автоматски спушти слушалка
- Автоматски префрли на звучен режим
* Со додавање на клучен збор и подесување на функционалност активирајте
одреден операција со праќање на порака. Операции:
- Активирај Одбивање на сите појдовни повици
- Активирај Одбивање на сите дојдовни повици
- Активирај Звучен режим на звонење
- Активирај Безвучен режим на звонење

Обзор пользователей

на основании 5 обзоров

"Классное"

9.6