Finki BirthdayСкриншоты

Описание

На локации значајни за едноготишната историја на ФИНКИ се распоредени логоата. Секое лого може да се земе доколку успеете да го видите (на растојание помало од 80 метри од локацијата). Секое лого содржи и упатство за наоѓање на следното лого, односно за неговата локација. Со логото може да се сликате и сликите да ги споделите на Facebok и/или Twitter. На локациите во Скопје се распоредени 9 логоа. Доколку успеете да соберете 5, ќе ви се појави ФИНКИ тортата со која исто така можете да се сликате и да ја споделувате.

Обзор пользователей

на основании 1 обзоров

"Классное"

10