ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО

HBO GO Macedonia

  • ТИП ПОИСКА
  HBO GO Macedonia icon

  HBO GO Macedonia

  по: 40 6.4

  6.4 Рейтинг
  пользователей
  ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО

  Скриншоты

  Описание

  Пред преземање на апликацијата, ве молиме проверете го списокот на поддржани уреди на страницата за често поставувани прашања: http://www.hbogo.mk/pages/faq.aspx.

  Пописот на поддржани уреди редовно се надополнува.

  HBO GO е интернет услуга на видео на барање.

  HBO GO нуди повеќе од 2800 наслови: холивудски блокбастери и најдобри серии, вклучувајќи ги и сите сезони на култните HBO серии, цртани филмови, контроверзни документарци, спектакуларни концерти и многу повеќе од тоа. Сето тоа ви е достапно на мобилни уреди – кога било, каде било.

  Поддржани верзии на Android: 4.0 и понови

  HBO GO апликацијата овозможува:
  - омилените наслови да ги носите со себе: гледајте ги најдобрите HBO содржини, вклучително и хит филмови, нови серии од култната HBO оригинална продукција меѓу кои ќе ги издвоиме сериите „Игра на тронови“, „Винил“, „Вистински детектив“, „Силициумска долина“, „Банши“, „Апсолутна власт“, „Браќа по оружје“, „Девојки“, „Свита“, „Лери Дејвид“ и многу други. Освен тоа, ќе можете да уживате и во наградувани документарци и бројни други содржини!

  - да ги гледате сите сезони на култните HBO серии како што се „Сопранови“, „Игра на тронови“, „Вистинска крв“, „Сексот и градот“, „Нарко-мрежа“, „Два метри под земја“ и многу други.

  - најновите епизоди на одбрани серии да ги гледате во исто време како и гледачите во САД.

  - никогаш да не пропуштите ниту еден момент од вашите омилени серии и филмови – на HBO GO можете да пристапите кога ќе посакате, каде и да сте.

  За да ја користите HBO GO апликацијата на мобилни уреди потребно е да имате 3G или WiFi врска кон интернет. Гледањето на програмските содржини преку HBO GO апликацијата за мобилни уреди може да генерира зголемена потрошувачка на интернет сообраќај. За повеќе информации, ве молиме да се обратите кај вашиот оператор.

  2016 Home Box Office, Inc. Сите права се задржани.

  Обзор пользователей

  на основании 40 обзоров

  "Хорошее"

  6.4