ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО

Wallpapers HD

  • ТИП ПОИСКА
  Wallpapers HD icon

  Wallpapers HD

  по: MojitoApp 20 10

  10 Рейтинг
  пользователей
  ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО

  Скриншоты

  Описание

  Doriți să personaliza telefonul? În această aplicație, veți găsi cele mai bune imagini de fundal HD pentru dispozitive Android. Imagini de fundal sunt clasificate pe categorii Categoriile prezentate au fost alese cu grijă pe baza criteriilor de milioane de utilizatori. Unele din aceste categorii sunt:

  - Animale: Cele mai bune imagini de fundal de animale de companie (câini, pisici ...) și animale sălbatice.

  - Biciclete: Dacă vă place motociclete din această categorie veți găsi ambele imagini dintre cele mai celebre motociclete (Honda, Yamaha, Ducati, BMW, KTM ...) și imaginile de motocicleta (MotoGP, Super Bike, Dakar ...) .

  - Mașini: În această categorie de imagini de fundal pe care le oferim cele mai recente modele și mașinile cele mai uimitoare care au fost fabricate (sport, Tunning, istoric ...). În plus, puteți găsi, de asemenea, fotografii ale celor mai importante competiții (Formula 1, Nascar, World Rally ...)

  - Actori: Iată o selecție de imagini de fundal de cele mai renumite actori printre care se pot evidenția Brad Pitt, Leonardo Di Caprio, George Cloony, Russell Crowe, Angelina Jolie, Naomi Wat, Julia Roberts, Sandra Bullock ...?

  - Sportivii: aici este o selecție de imagini de fundal de cele mai renumite sportivi din toate sporturile, printre care putem evidenția: - Fotbal: Cristiano Ronaldo, Leo Messi,
  + Tenis: Rafa Nadal, Federer, Djockovic
  + Formula 1: Fernando Alonso, Michael Schumacher
  + Moto GP: Valentino Rossi, Marquez, Dani Pedrosa, Jorge Lorenzo
  + Fotbal: Leo Messi, Cristiano Ronaldo

  - Singers: imagini de fundal de cântăreț, aici veti gasi unele dintre acestea sunt Michael Jackson, Shakira, Manolo Garcia, Rolling Stones, James Blunt, Bruno Mars, One Direction

  - Orașe: în această categorie prezintă o selecție a celor mai bune orașe imagini de fundal

  - Amenajare a teritoriului: Dacă preferați un peisaj am selectat, de asemenea, pentru tine cele mai bune decoruri. Atât iarna cât și vara.

  - Texturi: Dacă sunteți un fundal texturate clasic și de lux în această categorie aveți cele mai bune texturi (lemn, lumini ...)

  În plus față de categoriile puteți găsi imagini de fundal de alte teme cu opțiune de căutare.

  În plus față de utilizarea imaginile ca imagini de fundal le pot împărtăși, de asemenea, Whatsapp, Facebook, Twitter sau Google, plus cu prietenii.

  Atenție toate imaginile prezentate în cerere sunt furnizate de către Flick respectarea drepturilor atribuite. Astfel, este raportat că toate imaginile au o licență 4 pot fi modificate, în comun sau folosite în mod liber chiar și în scopuri comerciale.

  Обзор пользователей

  на основании 20 обзоров

  "Классное"

  10