ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО

beeClever Interaktiven Bukvar

  • ТИП ПОИСКА
  beeClever Interaktiven Bukvar icon

  beeClever Interaktiven Bukvar

  по: 2 7

  7 Рейтинг
  пользователей
  ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО


  Скриншоты

  Описание

  beeClever претставува уникатен концепт за рана едукација на деца преку забавни игри. Игрите beeClever се фокусирани на предучилишното образование односно деца на возраст од (3-7 години). Концептот со игри за деца доби препорака од професори и научни работници од Институтот за педагогија при УКИМ.

  Игри кои се дел од оваа апликација:
  - Учиме букви (Секоја буква е проследена со асоцијација слика)
  - Што недостига (Недостига една буква за зборот да биде комплетен)
  - Зборови (Буквите се размешани и потребно е да се формира збор)
  - Што е следно (Која буква е следна во азбуката?)
  - Меморија (Играта меморија но адаптирана за букви. Целта на играта е да се научи формата на буквите и да се запази нивната разлика)

  Игрите се проследени со наставник водич кој ги охрабрува и им честита на децата за напредокот и успехот при решавањето на проблемите како и пријатна детска мелодија во позадина.

  клучни зборови: Македонски, Makedonski, Јазик, Jazik, deca, деца, училиште, азбука, букви, учење, едукација, едукативни, uciliste, azbuka, bukvi, ucenje, edukacija, edukativni,

  Обзор пользователей

  на основании 2 обзоров

  "Отличное"

  7