ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО

Cineplexx Makedonija

  • ТИП ПОИСКА
  Cineplexx Makedonija icon

  Cineplexx Makedonija

  по: 411 7.8

  7.8 Рейтинг
  пользователей
  ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО


  Скриншоты

  Описание

  Cineplexx Android Ве води низ филмскиот свет на Cineplexx во Македонија!
  Искористете го Вашиот практичен водич низ светот на филмот преку кој ќе можете да го погледнете распоредот на филмската програма на нашите кина Cineplexx Скопје, да резервирате влезници и да ги погледнете најавите за најновите филмови.
  Апликацијата Ви пружа и корисни информации за посебните настани во киното, како што се Женската вечер, Машката вечер, Семејниот викенд, филмскиот вторник, преносите на опери, балет и спортски натпревари!
  Преку апликацијата можете да ги дознаете сите информации за најновите филмови, нивната содржина и глумците кои играат во нив, проследени со голем број фотографии и трејлери.

  Cineplexx – доживеј го вистинското кино! “

  Cineplexx Android Ве води низ филмскиот свет на Cineplexx во Македонија!
  • Искористете го Вашиот практичен водич низ светот на филмот преку кој ќе можете да го погледнете распоредот на филмската програма на нашите кина Cineplexx Скопје, да резервирате влезници и да ги погледнете најавите за најновите филмови.

  • Преку апликацијата можете да ги дознаете сите информации за најновите филмови, нивната содржина и глумците кои играат во нив, проследени со голем број фотографии и трејлери.

  • Пребарајте ги нашите кина во ваша близина и информирајте се за кино програмата и тековните настани во киното.

  • Апликацијата Ви пружа и корисни информации за посебните настани во киното, како што се Женската вечер, Машката вечер, Семејниот викенд, филмскиот вторник, преносите на опери, балет и спортски натпревари!

  Обзор пользователей

  на основании 411 обзоров

  "Отличное"

  7.8