ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО

MyBank Macedonia

  • ТИП ПОИСКА
  MyBank Macedonia icon

  MyBank Macedonia

  по: Tanja Angelova 124 4.6

  4.6 Рейтинг
  пользователей
  ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО


  Скриншоты

  Описание

  Апликација која го лоцира корисникот и му нуди приказ на банкомати и експозитури во неговата околина. Базата е пополнета со околу 70% од експозитурите и банкоматите низ цела Македонија.

  Доколку имате било каков проблем со апликацијата, ве замолувам да го пријавите за да може што побрзо да се реши.

  Обзор пользователей

  на основании 124 обзоров

  "О'кей"

  4.6