ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО

Vikni Taksi - Викни Такси

  • ТИП ПОИСКА
  Vikni Taksi - Викни Такси icon

  Vikni Taksi - Викни Такси

  по: 500 9

  9 Рейтинг
  пользователей
  ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО


  Скриншоты

  Описание

  Видео рецензија од kajgana.com -
  http://kajgana.com/makedonski-mobilni-aplikacii-i-del

  Апликација на денот на it.com.mk -
  http://it.com.mk/aplikatsija-na-denot-vikni-taksi-vo-skopje

  Рецензија од gsm.mk -
  http://gsm.mk/vikni-taksi

  Викни Такси е апликација која ги содржи сите броеви на такси компаните во Скопје. Освен нивното име, е прикажан и попустот што го нуди компанијата, фиксниот и/или мобилниот телефон, како и телефон наменет за испраќање на пилотка/титка, доколку постои таков.

  Вградена е и опција наречена „таксиметар“ која овозможува на корисникот да пресмета отприлика колку треба да му биде наплатено за патувањето базирано на тоа колку време се вози и колкав пат е поминат.

  Апликацијата има и опција "Најбарани" која го брои вкупниот број на повици кон такси компаниите направени од страна на корисниците на Викни Такси преку апликацијата во периодот од Октомври 2013 до денес. Повиците се бројат постојано, но се освежуваат еднаш дневно.

  Има можност за додавање на неколку омилени такси компании и нивно брзо повикување, кое најпрвин ќе се обиде да ѕвони на бројот за пилотка/титка, потоа на мобилиен и крајно на фиксен доколку другите два не се достапни. За тоа на кој број се ѕвони, корисникот е известен непосредно пред повикување на самиот број.

  Tags: vikni taksi

  Обзор пользователей

  на основании 500 обзоров

  "Классное"

  9