ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО

Yellow Taxi

  • ТИП ПОИСКА
  Yellow Taxi icon

  Yellow Taxi

  по: Yellow 333 AD 358 8.2

  8.2 Рейтинг
  пользователей
  ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО


  Скриншоты

  Описание

  Вече можете да повикате такси през смартфона си за секунди, без да говорите с диспечер. Сега с най-добрата таксиметрова компания в София, изпробвайте новото безплатно мобилно приложение Yellow Taxi Mobile! На шумна улица или по време на бизнес-среща, поръчвате такси бързо, удобно, и лесно.

  Свалете приложението, регистрирайте свой профил и поръчайте избраното от Вас персонално такси само с две докосвания на телефона.

  Приложението Ви дава възможност:
  - Да откриете такси около Вас
  - Да посочите вашите желания
  - Да оцените шофьора на таксито и автомобила
  - Да проследите на екрана на телефона си придвижването на Yellow Taxi до желаната от Вас точка.
  - и много други ...

  Ще спестите време за разговор с оператор и сами ще контролирате пътуванията си в мрежата на Yellow 333.

  Основната ни цел с въвеждането на тази нова услуга е да повишим качеството на обслужване. Да Ви дадем възможност за избор на добри и качествени шофьори чрез лесни и удобни инструменти за управление и контрол на предоставяната от нас такси услуга. Надяваме се, че сте готови да участвате в старта на дигиталните такси услуги у нас. Разчитаме на вашето разбиране и подкрепа за развитието на този нов и модерен начин на обслужване!

  Обхват на услугата: В момента Yellow Taxi Mobile обслужва клиенти само в София.

  ВАЖНО:
  На този етап услугата е в период на БЕТА пилотна употреба с частичен достъп до нашите коли и функционалности на услугата. След приключване на пилота, услугата ще бъде достъпна без ограничения.

  Ние ценим вашите идеи и оценки. Очакваме вашите коментари на нашите адреси callcenter@yellow333.com, www.facebook.com/yellowtaximobile

  За повече информация: www.yellowtaximobile.com Развитие и поддръжка: www.taxistars.net

  Как работи?
  - Изберете бутона “ Поръчай такси” от началния екран.
  - За Ваше улеснение, приложението само намира най-близкия до Вас адрес. Можете да го потвърдите или да го промените.
  - Ако не знаете къде отивате, можете лесно да ги намерите с инструментите за избор на адрес - текстово търсене, избор от лични адреси или чрез търсене по карта.
  - Потвърждавате с един бутон и системата открива такси около Вас за секунда! Изчакайте докато шофьора приеме, ако той не Ви отговори ще ви насочим към следващия до секунди.
  - При отговор от шофьора, Вие получавате пълна информация за неговата кола, модел, рейтинг за качество, включващ оценките на реални потребители като Вас, както и автоматични показатели за качеството на таксиметровия превоз.
  - Пътуване на таксито към вас: вие виждате във всеки един момент движението на колата към Вас, заедно с информация за разстоянието и времето за пристигане. При промяна, получавате веднага известие от шофьора за ново време за пристигане или прекъсване на заявка. При прекъсване на заявката, просто пуснете нова заявка.
  - Таксито ви очаква: в момента на пристигане, вие получавате известие за 3 минути безплатно изчакване. Ако се забавите, шофьора ще Ви изчака допълнително, но с включен апарат. При липса на връзка след повече от 5 минути, колата ще напусне и това ще бъде отразено във вашата история.
  - Пътуване и оценка: по време на пътуване, може да проверите маршрута на вашето пътуване ако не познавате района в който пътувате. След завършване имате възможност да дадете своята лична оценка за пътуването.
  - Меню за допълнителни услуги: имате достъп до богат набор от функции - история, адреси, личен профил, смяна на език и парола, изход, помощ, общи условия и въпроси.

  Обзор пользователей

  на основании 358 обзоров

  "Отличное"

  8.2