ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО

Place2Be

  • ТИП ПОИСКА
  Place2Be icon

  Place2Be

  по: NextWebArt 1 10

  10 Рейтинг
  пользователей
  ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО


  Скриншоты

  Описание

  Андроид Мобилната апликација “Place2Be” e уникатен мобилен сервис кој го спојува реалниот со виртуелниот (Facebook) свет. Главни особини на овој сервис е тоа што тој ве спојува вас и вашите пријатели, ви доволува да ја споделите вашата локација, да ги следите вашите омилени локации, да добивате сугестии за место кое би го попосетиле базирано на моќна статистика земена на примероци од вашите пријатели и вашите интереси Сервисот има и натпреварувачки карактер кој се согледува во собирањето на поени.
  Во позадина на овој сервис работи моќен алгоритам кој ги спојува локациите во близина на корисниците на апликацијата, со соодветните Facebook pages.

  Обзор пользователей

  на основании 1 обзоров

  "Классное"

  10