ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО

Phone Manager

  • ТИП ПОИСКА
  Phone Manager icon

  Phone Manager

  по: stivac 5 9.6

  9.6 Рейтинг
  пользователей
  ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО


  Скриншоты

  Описание

  * Сокријте повици од одреден број
  * Сокријте пораки од одреден број и допишувајте се безбедно
  * Подесувања при добивање повик од одреден број
  - Автоматски префрли на безвучно
  - Автоматски спушти слушалка
  - Автоматски префрли на звучен режим
  * Со додавање на клучен збор и подесување на функционалност активирајте
  одреден операција со праќање на порака. Операции:
  - Активирај Одбивање на сите појдовни повици
  - Активирај Одбивање на сите дојдовни повици
  - Активирај Звучен режим на звонење
  - Активирај Безвучен режим на звонење

  Обзор пользователей

  на основании 5 обзоров

  "Классное"

  9.6