ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО

Preneseni Broevi

  • ТИП ПОИСКА
  Preneseni Broevi icon

  Preneseni Broevi

  по: DiVlapps 20 8

  8 Рейтинг
  пользователей
  ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО


  Скриншоты

  Описание

  Works in Macedonia only.

  АЕК ГО ИМА СМЕНЕТО НАЧИНОТ ЗА ПРОВЕРКА ТАКА ДА МОМЕНТАЛНО ОВАА АПЛИКАЦИЈА НЕ РАБОТИ КАКО ШТО ТРЕБА.

  Апликација која проверува дали внесениот телефонски број е пренесен (портиран) на друг оператор или се уште се наоѓа на оригиналниот оператор.

  Работи за мобилни и фиксни телефонски броеви.

  За проверка се користи јавниот сервис на АЕК (www.aek.mk).

  Оваа апликација користи Интернет за проверка на броевите, така што можно е да ви наплати во зависност од вашиот Интернет пакет кој го имате со вашиот мобилен оператор. Опциите за повик/смс се исто така наплатени по стандардните цени од страна на вашиот оператор.

  Ако апликацијата не работи на вашиот телефон испратете ми е-пошта со повеќе детали за проблемот.

  Познати проблеми:
  Контактите ги прикажува по неколку пати на Samsung 5700 (со custom rom).

  Обзор пользователей

  на основании 20 обзоров

  "Отличное"

  8