ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО

Бесилка - Македонската игра

  • ТИП ПОИСКА
  Бесилка - Македонската игра icon

  Бесилка - Македонската игра

  1.1K 7.6

  7.6 Рейтинг
  пользователей
  ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО


  Скриншоты

  Описание

  Бесилка. Смешна и забавна игра.Погодете го тајниот збор на македонски јазик, со 3 нивоа на тежина.
  Погоди го тајниот збор со избирање на буквите од азбуката,но мора да го направите тоа пред човекот да е обесен.

  100% бесплатна игра,со 10.000 зборови за погодување.

  Може да ја играте секаде, во автобус,училиште,во канцеларија.

  Смешна,забавана,лесна и бесплатна игра.

  Постојат 3 нивоа на тежина:лесно,средно и тешко.

  Играта вклучува и табела со резултати,па така обидете се да направите што повисок број на поени.

  Оваа бесплатна игра е многу зависна и секогаш ќе имате нови зборови за погодување: 10.000 зборови.

  Бесилка - Македонска игра
  Hangman in Macedonian

  Обзор пользователей

  на основании 1.067 обзоров

  "Отличное"

  7.6

  Комментарии пользователей

  Виолетта Хапаева

  по Виолетта Хапаева

  Мар 10, 2015  |  "Так себе"

  Объясните мне что такое таjниот??????

  Анна Радченко

  по Анна Радченко

  Май 02, 2014  |  "Так себе"

  Что за брет фигня игры нужны но это говно

  Uliya Teterina

  по Uliya Teterina

  Фев 22, 2014  |  "Так себе"

  эта вирус