ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО

Diema XTRA

  • ТИП ПОИСКА
  ЗАГРУЗИТЕ БЕСПЛАТНО

  Скриншоты

  Описание

  PLAY DIEMA XTRA е платформа, която ти дава достъп до големия спорт на компютър, мобилен телефон и таблет.
  Вече няма значение къде си, когато искаш да изпиташ магията на най-зрелищните спортни събития в българския ефир, защото PLAY DIEMA XTRA ти дава неограничен достъп до каналите DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2. Гледай на предпочитаното от теб мобилно устройство или компютър в HD с отлично качество на изображението и удобно меню на български език.

  Регистрирай се, за да ползваш приложението и да се насладиш на най-доброто от Първа и Втора Професионална Футболна Лига и Купата на България, най-оспорваните дербита от Висшата Английска лига, Чемпиъншип и FA Cup, Формула 1, атрактивен баскетбол от NBA, най-добрия български волейбол, професионален бокс и още много избрани спортни състезания от цял свят.
  Гледай спорта, който обичаш на живо, а най-зрелищните събития и на запис в 7-дневния архив, достъпен през уеб или мобилното приложение, а с AirPlay или Chromecast можеш лесно да пренесеш горещите спортни битки и на големия екран на твоя телевизор.

  Приложението PLAY DIEMA XTRA може да се ползва както през WiFi, така и през мобилна 3G/4G мрежа с адаптивно качество, за да не изпуснеш и секунда от зрелището.

  При потвърждаване на покупката плащането ще бъде таксувано към iTunes акаунта Ви, след изтичането на тестовия период, ако има такъв. Абонаментът се подновява автоматично, освен ако автоматичното подновяване не бъде изключено поне 24 часа преди края на текущия абонаментен период. Абонаментът се подновява и таксува в рамките на 24 часа преди изтичането на текущия период.
  Управлението и прекратяването на абонаментите става през настройките на акаунта на потребителя. Абонаментът не може да бъде прекратен за започнал абонаментен период.

  За повече информация вижте Общите Условия и Политиката за Поверителност на PLAY DIEMA XTRA (https://diemaxtra.nova.bg/play/tos)
  DIEMAXTRA и PLAY DIEMA XTRA: Домът на големия спорт – вече навсякъде с теб! Свали приложението сега!

  © 2017 Nova Broadcasting Group. Всички права запазени.

  Обзор пользователей

  на основании 5 обзоров

  "Отличное"

  7